Diensten

Dakherstel

DJM Dakwerken verzorgt alle soorten dakoplossingen voor particulieren en bedrijven. Van nieuwbouw tot renovatie en van dakramen tot dakgoten zijn wij uitgegroeid tot dé specialist in de markt. Met een hecht team van vaklieden zorgen wij voor een succesvol project. Advies en inspectie is bij ons altijd kosteloos. U bent niet tot afname verplicht. 

Aanvraag formulier

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met DJM Dakwerken.

Wij zijn uw dakdekkersbedrijf in Rotterdam en omgeving

Laat uw dak isoleren door DJM Dakwerken. Met een goede dakisolatie kunt u grote bedragen per jaar besparen. Vraag gerust een gratis inspectie aan.

Professioneel dakdekkersbedrijf

Wij denken met u mee en geven deskundig advies

DJM Dakwerken geeft 10 jaar garantie

Daklekkage snel oplossen

Een plafond met gele kringen of een kamer die klam en vochtig aanvoelt. Als deze omstandigheden zich voordoen in uw woning, kan dit duiden op een lekkage. Als u het gevoel heeft dat uw dak niet meer waterdicht is, neem dan meteen de juiste beslissing en kom in actie! Hoe langer u een daklekkage uitstelt, des te erger uw dakconstructie kan worden aangetast. Dit betekent dat de kosten hoger zullen zijn voor het herstellen van het dak. Neem gerust contact met ons op. Wij komen gratis langs voor een inspectie.

Complete Dakrenovatie

Als uw dak u niet meer kan beschermen tegen de regen en wind, zal ook uw energierekening flink oplopen. In deze situatie kan een dakdekkersbedrijf mogelijk vaststellen dat de schade te groot is om te herstellen. Uw complete dakbedekking laten renoveren is dan een realistische oplossing. Een dakrenovatie laten uitvoeren is nu eenmaal goedkoper dan het continue herstellen van uw oude dak. DJM Dakwerken vindt de beste oplossing voor u en kan indien nodig uw dak compleet renoveren.

Dakisolatie Rotterdam

Wanneer een dakherstel?

Direct contact

Vraag vandaag uw vrijblijvende dakinspectie aan

Vul het formulier in en we nemen direct contact met u op! U kunt ook op elk gewenst moment van de dag bellen naar 010 41 60 705. Ook kunt u ons bereiken via info@djmdakwerken.nl.