Diensten

Daklekkage

Grote lekkages in uw dak merkt u in de meeste gevallen zelf op. Kleine lekkages daarentegen kunt u voor een langere tijd over het hoofd zien. Het valt pas op als de lekkage groter wordt en schade veroorzaakt aan bijvoorbeeld behang of plafond. Om meer schade te voorkomen is het van belang dat u snel handelt.
Vermoedt u dat u last heeft van een daklekkage? DJM Dakwerken is gespecialiseerd in het herstellen hiervan. Neem gerust contact op of vraag een gratis inspectie aan.

Aanvraag formulier

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met DJM Dakwerken.

Wij zijn uw dakdekkersbedrijf in Rotterdam en omgeving

Laat uw daklekkage herstellen door DJM Dakwerken en voorkom grotere schade. Vraag gerust een gratis inspectie aan.

Professioneel dakdekkersbedrijf

Wij denken met u mee en geven deskundig advies

DJM Dakwerken geeft 10 jaar garantie

Daklekkage zo snel mogelijk oplossen

Het is belangrijk een daklekkage zo snel mogelijk op te lossen. Hoe langer u wacht hoe meer schade de lekkage veroorzaakt. In het ergste geval veroorzaakt de lekkage schade aan de dakconstructie, waardoor het gehele dak vervangen moet worden. DJM Dakwerken heeft veel ervaring met daklekkage, waardoor wij de kennis hebben om de oorzaak van de lekkage te achterhalen. Wij zijn elke dag bereikbaar en kunnen op ieder gewenst moment langskomen om een lekkage op te sporen en te verhelpen.

Daklekkage voorkomen

Natuurlijk is het voorkomen van een daklekkage goedkoper dan het herstellen hiervan. U kunt zelf lekkages voorkomen door regelmatig de afvoer en dakgoot te controleren en een eventuele verstopping te verhelpen. De beste manier om lekkages te voorkomen is door regelmatig uw dak te laten inspecteren. Daarmee kunt u zwakke plekken in uw dak tijdig ontdekken en deze vervolgens laten verhelpen. DJM Dakwerken voert vrijblijvende dakinspecties uit en geeft gratis advies. Met onze ervaring in dakbedekking en daklekkage kunnen wij snel problemen opsporen en zo schade voorkomen.

Dakisolatie Rotterdam

Dit zijn de meest voorkomende oorzaken van daklekkage:

Direct contact

Vraag vandaag uw vrijblijvende dakinspectie aan

Vul het formulier in en we nemen direct contact met u op! U kunt ook op elk gewenst moment van de dag bellen naar 010 41 60 705. Ook kunt u ons bereiken via info@djmdakwerken.nl.