Over ons

DJM Dakwerken in Rotterdam en omgeving

OVER DJM DAKWERKEN

DJM Dakwerken uw Dakspecialist

DJM Dakwerken is opgericht door Dylan Moerer. Ons specialisme is het volledig renoveren van alle type daken. Wij vertalen uw behoeften naar een advies op maat, rekening houdend met nieuwe ontwikkelingen en gebruiksmogelijkheden. DJM Dakwerken werkt met betrouwbare en ervaren vaklieden. Onze vaklieden hebben veel liefde voor hun werk en eveneens respect voor uw duurzame investering.

  • Hoge flexibiliteit
  • Maximaal 10 jaar garantie
  • Lage vaste lasten

Projecten

OVER DJM DAKWERKEN

DJM Dakwerken uw Dakspecialist

Naast mijn baan als logistiek medewerker, werkte ik bij een dakdekkers bedrijf omdat ik het leuk vond om iets moois en duurzaams te creëren. Ervaren dakdekkers vonden dat ik talent had en maakten mij nog enthousiaster over het vak. In 2016 heb ik mijn baan opgezegd en ben ik gestart als zelfstandig ondernemer. lk kom uit een ondernemersgezin en streefde samen met mijn ouders naar tevreden klanten door traditioneel vakmanschap in een modern jasje te steken. 
Wij luisteren naar uw behoeften en vertalen dit naar een advies op maat. Hierbij houden wij rekening met de huidige en toekomstige ontwikkelingen in het vak.
DJM Dakwerken is een jong bedrijf met lage vaste lasten en een hoge mate aan flexibiliteit. Wij maken gebruik van een groot netwerk aan vakmensen met ieder een eigen specialisatie en liefde voor het vak.
Wij leveren kwaliteit tegen een eerlijke prijs door goed vakmanschap en een betrouwbare samenwerking. 

 

- Dylan Moerer, oprichter DJM Dakwerken

OVER DJM DAKWERKEN

Ruim 10 jaar ervaring - Dakwerken in Rotterdam en omgeving

Kwaliteit
0%
Flexibiliteit
0%
Vakmanschap
0%

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

Gratis inspectie en offerte op maat.