Diensten

Dakrenovatie

Er zijn verschillende redenen voor een dakrenovatie. Een dakrenovatie is niet te voorkomen, wanneer de levensduur van uw dak verstreken is. Ook bij andere gebreken kan een renovatie de juiste oplossing zijn; denk bijvoorbeeld aan een aangetaste dakconstructie, verschoven of kapotte dakpannen of scheuren in de dakbedekking.
Het is belangrijk dat u een dakrenovatie niet te lang uitstelt. De gebreken kunnen namelijk verergeren, waardoor uw dak volledig vervangen moet worden. Dit is vele malen duurder dan een dakrenovatie.
Bent u geïnteresseerd in een gratis dakinspectie? Neem dan gerust contact op met DJM dakwerken. 

Aanvraag formulier

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met DJM Dakwerken.

Wij zijn uw dakdekkersbedrijf in Rotterdam en omgeving

Laat uw dak renoveren door DJM Dakwerken en voorkom het leggen van geheel nieuw dak. Vraag gerust een gratis inspectie aan.

Professioneel dakdekkersbedrijf

Wij denken met u mee en geven deskundig advies

DJM Dakwerken geeft 10 jaar garantie

Heeft u dakrenovatie nodig?

Een dakrenovatie staat voor het volledig of gedeeltelijk vervangen van een dakbedekking. Door te kiezen voor een dakrenovatie op advies van onze dakspecialist, voorkomt u jaarlijkse reparaties aan uw dak. Deze jaarlijkse reparaties stellen uw dakrenovatie namelijk alleen maar uit. Met een dakrenovatie door DJM Dakwerken voorkomt u nog hogere kosten. 

Dakspecialist Rotterdam

Ben u op zoek naar een dakdekker in Rotterdam of omgeving. Dan bent u bij DJM Dakwerken aan het juiste adres. Wij van DJM Dakwerken komen graag bij u langs voor een gratis dakinspectie. U bent niet verplicht tot afname. 

Dakisolatie Rotterdam

Wanneer is er sprake voor een dakrenovatie?

Direct contact

Vraag vandaag uw vrijblijvende dakinspectie aan

Vul het formulier in en we nemen direct contact met u op! U kunt ook op elk gewenst moment van de dag bellen naar 010 41 60 705. Ook kunt u ons bereiken via info@djmdakwerken.nl.