Diensten

Platte daken specialist

Is uw platte dak aan vervanging toe omdat deze verouderd is of omdat u momenteel meerdere lekkages heeft? DJM Dakwerken is gespecialiseerd in het onderhouden, repareren en renoveren van platte daken. Ook zijn wij specialist in het verwerken van bitumen en kunststof dakbedekking. Op een nieuw dak krijgt u altijd 10 jaar garantie.
Meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. 

Aanvraag formulier

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met DJM Dakwerken.

Wij zijn uw dakdekkersbedrijf in Rotterdam en omgeving

DJM Dakwerken in gespecialiseerd in het onderhouden, repareren en renoveren van platte daken. Vraag gerust een gratis inspectie aan.

Professioneel dakdekkersbedrijf

Wij denken met u mee en geven deskundig advies

DJM Dakwerken geeft 10 jaar garantie

Heeft u een daklekkage?

Wij zijn altijd binnen 24 uur op locatie wanneer u last heeft van een daklekkage! Laat uw gegevens achter op onze website en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Ook kunt u ons gemakkelijk telefonisch bereiken, dan sturen wij een dakdekker naar u toe.

Is jouw platte dak aan vervanging toe?

Een plat dak heeft een kortere levensduur dan een schuin dak. Vuil, water en zand blijven namelijk langer op een plat dak liggen. Als u een plat dak regelmatig onderhoudt en schoonmaakt, gaat de dakbedekking vaak minimaal 25 jaar mee.
Zitten er veel scheuren in de dakbedekking of heeft u last van lekkages? Dan is het verstandig om uw dak te laten inspecteren.
Op het moment dat onze vaklieden uw platte dakbedekking of uw volledige dak gaan vervangen, kunt u ook meteen uw dak laten isoleren. Laat deze klus uitvoeren door een ervaren dakdekker, zodat uw nieuwe dakbedekking volledig waterdicht is en professioneel wordt aangebracht. DJM Dakwerken kunt u daarbij helpen.

Dakisolatie Rotterdam

De isolatiemogelijkheden van een plat dak

Als u de dakbedekking van een plat dak gaat vervangen, adviseren wij om ook naar de isolatiemogelijkheden te kijken. U kunt in de toekomst veel kosten besparen, door de buitenzijde van uw dak te laten isoleren. Aangezien wij uw dakbedekking volledig verwijderen, kunnen wij een klus als deze meteen meenemen bij de dakrenovatie.

De prijs die de Nederlandse Dakdekkers Bond hanteert om uw platte dak te vervangen, bestaat naast arbeidskosten uit materiaalkosten. Deze materiaalkosten zijn bij ons inbegrepen.
Hieronder volgen de meest voorkomende materialen voor een plat dak:

Deze drie materiaalsoorten verschillen niet enorm in prijs. Bitumen is hierin het goedkoopst en EPDM is het meest prijzig. Wij houden rekening met deze kosten bij een dakrenovatie.

Direct contact

Vraag vandaag jouw vrijblijvende dakinspectie aan

Vul het formulier in en we nemen direct contact met u op! U kunt ook op elk gewenst moment van de dag bellen naar 010 41 60 705. Ook kunt u ons bereiken via info@djmdakwerken.nl.