Diensten

Houtrot herstel

Voor houtreparaties kunt u ook bij DJM Dakwerken terecht. Houtrot zorgt voor vervelende en kostbare problemen. Hoe eerder u houtrot herstel laat uitvoeren, hoe meer kosten u zult besparen in de toekomst.
Soms is het vervangen van een enkele balk of plaat voldoende. Als u langer wacht kan het noodzakelijk zijn om al het hout in uw dakconstructie te vervangen. Kom snel in actie en laat houtrot herstellen door een gespecialiseerde dakdekker als DJM Dakwerken. Neem gerust contact op en vraag een gratis dakinspectie aan.

Aanvraag formulier

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met DJM Dakwerken.

Wij zijn uw dakdekkersbedrijf in Rotterdam en omgeving

Laat uw houtrot herstellen door DJM Dakwerken en bespaar hogere kosten in de toekomst. Vraag gerust een gratis inspectie aan.

Professioneel dakdekkersbedrijf

Wij denken met u mee en geven deskundig advies

DJM Dakwerken geeft 10 jaar garantie

Wanneer is er sprake van houtrot?

Houtrot kan ontstaan door houtworm, maar ook door een hoog vochtpercentage of hoge temperatuur. Dit veelvoorkomend probleem kan leiden tot grote schade en gevaarlijke situaties. Houtrot leidt vaak tot lekkageproblemen, met als gevolg mogelijke schade aan uw woning, schuur of garage. Het is dus van belang dat u tijdig in actie komt en hulp inschakelt. 

Houtrot herstellen

DJM Dakwerken komt bij het renoveren van daken of het herstellen van daklekkage regelmatig houtrot tegen. Wij kunnen verschillende technieken gebruiken om uw dak te versterken. Denk hierbij aan het gedeeltelijk of geheel vervangen van boeiboorden, dakbeschot, mastiekklossen, sierlatten of de houten bekisting van uw dakgoot. Zolang constructiewerk niet nodig is, pakken wij de houtrot graag voor u aan. Een ander bedrijf inschakelen is dan niet nodig.

Dakisolatie Rotterdam

Zo herkent u houtrot

Direct contact

Vraag vandaag uw vrijblijvende dakinspectie aan

Vul het formulier in en we nemen direct contact met u op! U kunt ook op elk gewenst moment van de dag bellen naar 010 41 60 705. Ook kunt u ons bereiken via info@djmdakwerken.nl.